4um najjaceg odjeljenja!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
4um najjaceg odjeljenja!!!

Opustite se pricajte o svemu i svacemu

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Najveca sminka sporta?

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Gengster

Gengster

Broj poruka : 28
Godina : 30
Datum upisa : 05.12.2006

Najveca sminka sporta? Empty
PočaljiNaslov: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 2:57 pm

Ko je po vama najveca sminka sporta!Evo ja cu da pocnem od fudbala!
Po meni postoje samo dvije fudbalske sminke a to su:Becham from Real Madrid(mozda sam pogrijesio u pisanju njegovog imena) i to je to........a da,da ne zaboravim jos jednog zgodnog momka koji se takodje bavi fudbalom od svoje 3 godine a to je:RONALDINHO lol! idemo u kolo
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ht-arena.com/rappersunited
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

Broj poruka : 87
Godina : 31
Datum upisa : 04.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 3:07 pm

A meni je najveca sminka SHARAPOVA JUhu Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

Broj poruka : 88

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 3:08 pm

najveca sminka-DEJVID BEKAM P**** MU MATERINA!!!
on i Kaka pojmas
Dejvide mislis da si igrac
e pa:
trtmilojka trtmilojka
kako mu sudija svaku kaze: molim
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ht-arena.com/cikoticipg
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 3:17 pm

Ma Sharapova rules love
Nazad na vrh Ići dole
Gengster

Gengster

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 8:19 pm

Dobra je Sharapova mada ni Kournikova nije losa!A ni ona Ivanovic!

Sve su one dobre love
Nazad na vrh Ići dole
PanterA
iskusni forumas
PanterA

Broj poruka : 75

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 8:21 pm

LIUKA NE SERI!!!SMETA TI BECHAM SAMO ZATO SXTO JE PREEEEZGODAN!
Nazad na vrh Ići dole
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 8:54 pm

moze bit zgodan kolko oce pojma nema da IGRA!!!
mala mi pricamo o igri
kazem bekam je peder pederise se na teren zbog toga je nikakaw igrac!!!
ne seri kad se ne RAZUNMIJES U FUDBAL!!!
Nazad na vrh Ići dole
PanterA
iskusni forumas
PanterA

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 8:57 pm

Axa....To je najsxowinisticxija izjawa koji sam cula u poslednje wreme
pozz i lepo se ponasxajte necemo da se sadjamo hurayyy hurayyy hurayyy
Nazad na vrh Ići dole
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 9:18 pm

dobro si me nasmijala!!!!
pa ajde reci DA SE RAZUMIJEs U FUDBAL
!!!
ewo da to odmah provjerimo:
koliko igra igraca u jednom timu?
sta je rabona?
sta su makazice?
a za to (taj)izraz SHOVINISTICKA izjava
Ne znam
mozda ali ewo pitanja su tu pa da vidimo
Nazad na vrh Ići dole
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSre Dec 06, 2006 10:14 pm

Opa neke se rabone pomiinju ovo onooooooo ajmo sad jedno užicko da opalimo:
idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo
Nazad na vrh Ići dole
PanterA
iskusni forumas
PanterA

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeČet Dec 07, 2006 3:39 pm

11(ako pitasx za fudnbal)
Udarac preko glave
a za Sxowinizam ti ne mogu odg sam saznaj
Nazad na vrh Ići dole
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeČet Dec 07, 2006 3:42 pm

A rabona neshto kao shto je Quaresma ucinio arsenalu sinoc cyclops
Nazad na vrh Ići dole
Gengster

Gengster

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimePet Dec 08, 2006 9:24 pm

Rabona je ono sto ja najcesce radim suparnickim igracima da im se malo posprdam!Kao sto sam jedno uradio blazu,luki i tako tim momcima!Ali imam jednu pricu iz fudballa!Prici sam dao naziv:GogaVSBlaka
Mi igramo fudbal!I posto smo se ja i blazo uvjek takmicili ko ce koga vise puta prosevati mi smo tog dana tu igru igrlali!I Blazo posto nije htio da me pusti da ga prodjem pa je onda igrao divljacki(pod nazivom divljacki mislim,da kada krenem da ga prosevam on me ili cupa ili vuce ili udare i tako te stvari ali nikako da me pusti da predjem,a iako ga predjem on ce napraviti faul)!I tako on ti divljacki igrao i ja krenuo da ga pretrcim sa desne strane!I on krenuo isto punom brzinom da me stigne!I ja kako sam vidio da se zaleceo kao lud ja ga samo zalomim i promijenim pravac u lijevu stranu,a on kad je vidjeo da cu da ga prodjem on je pokusao da me uhvati za duksericu ali neuspjesno!Kako je trcao prevelikom brzinom i nije imao vremena da naglo promijeni pravac kretanja i onda je pao!A u nasem fudbalu to je velika sramota!Tako da se taj dribling brojao vise nego njegovih 10 kojih me je u cijelom zivotu presao!A Blazo???Kada sam ga prosao poceo sam da mu igram idemo u kolo i poslije sam mu se Laughing kao lud!A on je poceo da Crying or Very sad i veoma je bio Evil or Very Mad !Zato sam mu ja da ga malo smirim prisao i rekao jadni ti ti!I ispao sam Cool !A cijela ova prica je lol!. Jes da Blaska igra bolje od mene al sto mogu ja .....
Nazad na vrh Ići dole
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSub Dec 09, 2006 1:22 am

A jes wala sad se fali time srecan je bio pa sam ga malo Mad izorao prebio ga poslje bio . Inache igrali ja i Goga suteva i goga se ponadao kao mali djecak da moze da me dobije . Pustim ga ono ja da vodi 2-0 al on tako srecan i ja ono malo kulerski ga pustam afro . I tako ja ga stignem i dobijem 3-2 i on ono posa kuci da uci greote study . Al dan prije sam ga dobio 5:1 u Dvoriste bio je i Luka e goga ,goga moras da ojacas pa na mene da ides malisa .
Nazad na vrh Ići dole
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSub Dec 09, 2006 5:19 pm

PanterA ::
11(ako pitasx za fudnbal)
Udarac preko glave
a za Sxowinizam ti ne mogu odg sam saznaj
nije da se sprdam ali UDARAAC PREKO GLAVE
hahaahahh
krepah
ahahahahahahaha
a dobra neka pricica goga
POTVRDJUJEM DA JE ISTINA DA JE BLAZO NA SUTEWE DOBIO 5-1
a mene 5-2
hahah
tijana rabona je
kad jedan igrac:
Zaleti se
digne jednu nogu
i udari loptu tom nogom iza ove druge
pokazacu ti u ponedeljak!!!
a mogli bi jedno uzicko od 10 ljudi
tatatatararatataaratra
idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo
Nazad na vrh Ići dole
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSub Dec 09, 2006 7:40 pm

A dobro greote jadni ti
Nazad na vrh Ići dole
Gengster

Gengster

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSub Dec 09, 2006 8:10 pm

Ada blazo ono kad si me dobio 5-1 to sam izgubio samo bog novih patika!Posto uopste nisam imao osjecaj!A kada si me dobio 3-2 sve sam se sprda i izadjem na centar i ti si mi tako da tri gola inace da smo igrali ozbiljno dobio bih te kao i uvjek!Eto sto cemo dobio me je momak 2 puta u zivotu i sad cheers !Ja mu priaznajem da me je dobio ali da ne pricam koliko sam ja njega puta dobio!I da sam zapisivao ne bi mogao da znam kako se zove taj broj posto bi imao cifara koliko oces! ali eto ja sam ga pustio posto bilo mi ga je jadni ti i onda pomislih "Ajde da ga pustim,vidite li kako je jadan mali"!I on me dobi i poce da Crying or Very sad od radosti!Sto cu tako je nekako izgledao Very Happy da je tp nevjerovatno!
A ja ono kao Cool izlazim i recem mu :Napredovao si vidi se ali to jos uvjek nije dovoljno! afro afro afro afro afro Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo

E ovo vam ja nazivam crnogorskim orom!
Nazad na vrh Ići dole
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeNed Dec 10, 2006 4:25 pm

Gengster ::
Ada blazo ono kad si me dobio 5-1 to sam izgubio samo bog novih patika!Posto uopste nisam imao osjecaj!A kada si me dobio 3-2 sve sam se sprda i izadjem na centar i ti si mi tako da tri gola inace da smo igrali ozbiljno dobio bih te kao i uvjek!Eto sto cemo dobio me je momak 2 puta u zivotu i sad cheers !Ja mu priaznajem da me je dobio ali da ne pricam koliko sam ja njega puta dobio!I da sam zapisivao ne bi mogao da znam kako se zove taj broj posto bi imao cifara koliko oces! ali eto ja sam ga pustio posto bilo mi ga je jadni ti i onda pomislih "Ajde da ga pustim,vidite li kako je jadan mali"!I on me dobi i poce da Crying or Very sad od radosti!Sto cu tako je nekako izgledao Very Happy da je tp nevjerovatno!
A ja ono kao Cool izlazim i recem mu :Napredovao si vidi se ali to jos uvjek nije dovoljno! afro afro afro afro afro Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo idemo u kolo

E ovo vam ja nazivam crnogorskim orom!
TO NIJE CRNOGORSKO SELJAKU!!!
TO TI JE UZICKO!!
Nazad na vrh Ići dole
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimePon Dec 11, 2006 3:28 pm

A cujes li gogu ne prdi mali ti vazda nesto pustas pa te svi bushe MalI MaLi
Nazad na vrh Ići dole
Gengster

Gengster

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimePon Dec 11, 2006 8:20 pm

Nick4life ::
A cujes li gogu ne prdi mali ti vazda nesto pustas pa te svi bushe MalI MaLi

Mene busee.Aj blazo ne prdinjaj!Onda ga niko ne bi padao od mojeg poteza da me svu buse!XAXAXAX evo sad se prisjecam toga pada!I ja se onda pocinjem da se smijem a blazo pritrcava sa izgovorom da je pao zato sto se poklizaoooo!!XAXAXA!Aj ne srei blaka!
Nazad na vrh Ići dole
Gengster

Gengster

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimePon Dec 11, 2006 8:25 pm

Luka ja ne prdi castiti!Kao da se ovi smajliji mraju bas odnosit na uzicko kolo!Ako ja ocu moze da se zove i crnogorsko oro!Jesli li cuo!Nego luka sto bi ono kad te Balsa Markovic zamalo danas izbi!E jebote kako si se bio prepa kad te je dovatio!Citiram Lukine rijeci:"Aj nemoj!Maxe Balsa oli?(odnosi se na to oli me pustit vise)"XAXAXA luka!!!Kako se ti plasis onih mojih drugova posebno Asanovica i Krivokapica!Dobor sto cemo kad ti je glava welika!
Nazad na vrh Ići dole
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimePon Dec 11, 2006 11:17 pm

Jel ozbiljno bilo to ?
Nazad na vrh Ići dole
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeUto Dec 12, 2006 10:08 pm

Gengster ::
Luka ja ne prdi castiti!Kao da se ovi smajliji mraju bas odnosit na uzicko kolo!Ako ja ocu moze da se zove i crnogorsko oro!Jesli li cuo!Nego luka sto bi ono kad te Balsa Markovic zamalo danas izbi!E jebote kako si se bio prepa kad te je dovatio!Citiram Lukine rijeci:"Aj nemoj!Maxe Balsa oli?(odnosi se na to oli me pustit vise)"XAXAXA luka!!!Kako se ti plasis onih mojih drugova posebno Asanovica i Krivokapica!Dobor sto cemo kad ti je glava welika!
kako cu mu jebat majku za owe postowe
KOJI TI JE QRAC???
ewo tebi sinko jedan sugotrajni ban pa ces se naucit da ne wrijedjas
Nazad na vrh Ići dole
VII1
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitimeSub Dec 23, 2006 7:38 pm

Sto je ovo jebote, ovi na 1. strani se svadjaju, a odje dodje jedan ban Gogi zato sto je reka nesto sto se Luki nije svidjelo. Vas sve treba banovat
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Najveca sminka sporta?   Najveca sminka sporta? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Najveca sminka sporta?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
4um najjaceg odjeljenja!!! :: Zabava :: Sport-
Skoči na: