| Najveca sminka sporta? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gengster
Broj poruka : 28 Godina : 30 Localisation : Podgorica,Montenegro Datum upisa : 05.12.2006
| Naslov: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 2:57 pm | |
| Ko je po vama najveca sminka sporta!Evo ja cu da pocnem od fudbala! Po meni postoje samo dvije fudbalske sminke a to su:Becham from Real Madrid(mozda sam pogrijesio u pisanju njegovog imena) i to je to........a da,da ne zaboravim jos jednog zgodnog momka koji se takodje bavi fudbalom od svoje 3 godine a to je: RONALDINHO | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
Broj poruka : 87 Godina : 31 Localisation : Podgorica-Montenegro Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 3:07 pm | |
| A meni je najveca sminka SHARAPOVA JUhu | |
|
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
Broj poruka : 88 Godina : 31 Localisation : Podgorica Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 3:08 pm | |
| najveca sminka-DEJVID BEKAM P**** MU MATERINA!!! on i Kaka pojmas Dejvide mislis da si igrac e pa: kako mu sudija svaku kaze: | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
Broj poruka : 87 Godina : 31 Localisation : Podgorica-Montenegro Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 3:17 pm | |
| Ma Sharapova rules | |
|
| |
Gengster
Broj poruka : 28 Godina : 30 Localisation : Podgorica,Montenegro Datum upisa : 05.12.2006
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 8:19 pm | |
| Dobra je Sharapova mada ni Kournikova nije losa!A ni ona Ivanovic! Sve su one dobre | |
|
| |
PanterA iskusni forumas
Broj poruka : 75 Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 8:21 pm | |
| LIUKA NE SERI!!!SMETA TI BECHAM SAMO ZATO SXTO JE PREEEEZGODAN! | |
|
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 8:54 pm | |
| moze bit zgodan kolko oce pojma nema da IGRA!!! mala mi pricamo o igri kazem bekam je peder pederise se na teren zbog toga je nikakaw igrac!!! ne seri kad se ne RAZUNMIJES U FUDBAL!!! | |
|
| |
PanterA iskusni forumas
| |
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 9:18 pm | |
| dobro si me nasmijala!!!! pa ajde reci DA SE RAZUMIJEs U FUDBAL !!! ewo da to odmah provjerimo: koliko igra igraca u jednom timu? sta je rabona? sta su makazice? a za to (taj)izraz SHOVINISTICKA izjava Ne znam mozda ali ewo pitanja su tu pa da vidimo | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sre Dec 06, 2006 10:14 pm | |
| | |
|
| |
PanterA iskusni forumas
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Čet Dec 07, 2006 3:39 pm | |
| 11(ako pitasx za fudnbal) Udarac preko glave a za Sxowinizam ti ne mogu odg sam saznaj | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Čet Dec 07, 2006 3:42 pm | |
| A rabona neshto kao shto je Quaresma ucinio arsenalu sinoc | |
|
| |
Gengster
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Pet Dec 08, 2006 9:24 pm | |
| Rabona je ono sto ja najcesce radim suparnickim igracima da im se malo posprdam!Kao sto sam jedno uradio blazu,luki i tako tim momcima!Ali imam jednu pricu iz fudballa!Prici sam dao naziv:GogaVSBlaka Mi igramo fudbal!I posto smo se ja i blazo uvjek takmicili ko ce koga vise puta prosevati mi smo tog dana tu igru igrlali!I Blazo posto nije htio da me pusti da ga prodjem pa je onda igrao divljacki(pod nazivom divljacki mislim,da kada krenem da ga prosevam on me ili cupa ili vuce ili udare i tako te stvari ali nikako da me pusti da predjem,a iako ga predjem on ce napraviti faul)!I tako on ti divljacki igrao i ja krenuo da ga pretrcim sa desne strane!I on krenuo isto punom brzinom da me stigne!I ja kako sam vidio da se zaleceo kao lud ja ga samo zalomim i promijenim pravac u lijevu stranu,a on kad je vidjeo da cu da ga prodjem on je pokusao da me uhvati za duksericu ali neuspjesno!Kako je trcao prevelikom brzinom i nije imao vremena da naglo promijeni pravac kretanja i onda je pao!A u nasem fudbalu to je velika sramota!Tako da se taj dribling brojao vise nego njegovih 10 kojih me je u cijelom zivotu presao!A Blazo???Kada sam ga prosao poceo sam da mu igram i poslije sam mu se kao lud!A on je poceo da i veoma je bio !Zato sam mu ja da ga malo smirim prisao i rekao ti!I ispao sam !A cijela ova prica je . Jes da Blaska igra bolje od mene al sto mogu ja ..... | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sub Dec 09, 2006 1:22 am | |
| A jes wala sad se fali time srecan je bio pa sam ga malo izorao prebio ga poslje bio . Inache igrali ja i Goga suteva i goga se ponadao kao mali djecak da moze da me dobije . Pustim ga ono ja da vodi 2-0 al on tako srecan i ja ono malo kulerski ga pustam . I tako ja ga stignem i dobijem 3-2 i on ono posa kuci da uci greote . Al dan prije sam ga dobio 5:1 u Dvoriste bio je i Luka e goga ,goga moras da ojacas pa na mene da ides malisa . | |
|
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sub Dec 09, 2006 5:19 pm | |
| - PanterA ::
- 11(ako pitasx za fudnbal)
Udarac preko glave a za Sxowinizam ti ne mogu odg sam saznaj nije da se sprdam ali UDARAAC PREKO GLAVE hahaahahh krepah ahahahahahahaha a dobra neka pricica goga POTVRDJUJEM DA JE ISTINA DA JE BLAZO NA SUTEWE DOBIO 5-1 a mene 5-2 hahah tijana rabona je kad jedan igrac: Zaleti se digne jednu nogu i udari loptu tom nogom iza ove druge pokazacu ti u ponedeljak!!! a mogli bi jedno uzicko od 10 ljudi tatatatararatataaratra | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sub Dec 09, 2006 7:40 pm | |
| A dobro greote | |
|
| |
Gengster
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sub Dec 09, 2006 8:10 pm | |
| | |
|
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Ned Dec 10, 2006 4:25 pm | |
| | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Pon Dec 11, 2006 3:28 pm | |
| A cujes li gogu ne prdi mali ti vazda nesto pustas pa te svi bushe MalI MaLi | |
|
| |
Gengster
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Pon Dec 11, 2006 8:20 pm | |
| - Nick4life ::
- A cujes li gogu ne prdi mali ti vazda nesto pustas pa te svi bushe MalI MaLi
Mene busee.Aj blazo ne prdinjaj!Onda ga niko ne bi padao od mojeg poteza da me svu buse!XAXAXAX evo sad se prisjecam toga pada!I ja se onda pocinjem da se smijem a blazo pritrcava sa izgovorom da je pao zato sto se poklizaoooo!!XAXAXA!Aj ne srei blaka! | |
|
| |
Gengster
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Pon Dec 11, 2006 8:25 pm | |
| Luka ja ne prdi castiti!Kao da se ovi smajliji mraju bas odnosit na uzicko kolo!Ako ja ocu moze da se zove i crnogorsko oro!Jesli li cuo!Nego luka sto bi ono kad te Balsa Markovic zamalo danas izbi!E jebote kako si se bio prepa kad te je dovatio!Citiram Lukine rijeci:"Aj nemoj!Maxe Balsa oli?(odnosi se na to oli me pustit vise)"XAXAXA luka!!!Kako se ti plasis onih mojih drugova posebno Asanovica i Krivokapica!Dobor sto cemo kad ti je glava welika! | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Pon Dec 11, 2006 11:17 pm | |
| | |
|
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Uto Dec 12, 2006 10:08 pm | |
| - Gengster ::
- Luka ja ne prdi castiti!Kao da se ovi smajliji mraju bas odnosit na uzicko kolo!Ako ja ocu moze da se zove i crnogorsko oro!Jesli li cuo!Nego luka sto bi ono kad te Balsa Markovic zamalo danas izbi!E jebote kako si se bio prepa kad te je dovatio!Citiram Lukine rijeci:"Aj nemoj!Maxe Balsa oli?(odnosi se na to oli me pustit vise)"XAXAXA luka!!!Kako se ti plasis onih mojih drugova posebno Asanovica i Krivokapica!Dobor sto cemo kad ti je glava welika!
kako cu mu jebat majku za owe postowe KOJI TI JE QRAC??? ewo tebi sinko jedan sugotrajni ban pa ces se naucit da ne wrijedjas | |
|
| |
VII1 Gost
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? Sub Dec 23, 2006 7:38 pm | |
| Sto je ovo jebote, ovi na 1. strani se svadjaju, a odje dodje jedan ban Gogi zato sto je reka nesto sto se Luki nije svidjelo. Vas sve treba banovat |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najveca sminka sporta? | |
| |
|
| |
| Najveca sminka sporta? | |
|