4um najjaceg odjeljenja!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
4um najjaceg odjeljenja!!!

Opustite se pricajte o svemu i svacemu

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zaljubljen/Napaljen....

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
PanterA
iskusni forumas
PanterA

Broj poruka : 75
Datum upisa : 04.12.2006

Zaljubljen/Napaljen.... Empty
PočaljiNaslov: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimeČet Dec 07, 2006 11:24 pm

LJudi mozda je owo poslednji topic koji cu kada napisati na owom forumu....
Nema weze...
Sad bih htjela da se oswrnem na jednu izjawu naseg dragog Micxete,koji je,owo wam kazem bez zajebancije,wrlo pametan ali ne znam sxta mu je bilo kad je izjavio:'Isto ti je kad si zaljubljen i napaljen na nekoga.To ti je potpuno isto.
Ewo sxta ja mislim...Napaljen si na nekog kad bi se samo....Znate...ONO...TO...Sxwatate???E.A zaljubljen si u nekoga kad...Pa kad bi wolio da provuces prste kroz njegowu kosu,da dotaknes njegow dlan,i takwe pateticne stwari...Ugl nije isto sto i NAPALJEN.Sigurno was ima koji se ne slazete,pa da cujemo wase misljenje...
I love you I love you I love you
Nazad na vrh Ići dole
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

Broj poruka : 87
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimePet Dec 08, 2006 2:59 pm

Ja sam iskreno napaljen na Mariju Pavicevic sto mogu .... albino Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

Broj poruka : 88

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimePet Dec 08, 2006 3:02 pm

PanterA ::
LJudi mozda je owo poslednji topic koji cu kada napisati na owom forumu....
Nema weze...
Sad bih htjela da se oswrnem na jednu izjawu naseg dragog Micxete,koji je,owo wam kazem bez zajebancije,wrlo pametan ali ne znam sxta mu je bilo kad je izjavio:'Isto ti je kad si zaljubljen i napaljen na nekoga.To ti je potpuno isto.
Ewo sxta ja mislim...Napaljen si na nekog kad bi se samo....Znate...ONO...TO...Sxwatate???E.A zaljubljen si u nekoga kad...Pa kad bi wolio da provuces prste kroz njegowu kosu,da dotaknes njegow dlan,i takwe pateticne stwari...Ugl nije isto sto i NAPALJEN.Sigurno was ima koji se ne slazete,pa da cujemo wase misljenje...
I love you I love you I love you
apsolutno se slazem
mislim napalim se ja i na pamelu i britni ali nisam zaljubljen u njih :-)
micheta dobro si to rekao
kad cus njegovu izvalu affraid
e ja se palim na gore pomenute glumice/pjevacice
a zaljubljen sam iskreno u marinu pecovic
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ht-arena.com/cikoticipg
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimePet Dec 08, 2006 3:04 pm

Ali ja iskreno nebih da mijesam Mariju P. posto je ona Dimova djevojka
Nazad na vrh Ići dole
PanterA
iskusni forumas
PanterA

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimePet Dec 08, 2006 6:03 pm

Ajme meni....
Nazad na vrh Ići dole
Gengster

Gengster

Broj poruka : 28
Godina : 30
Datum upisa : 05.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimePet Dec 08, 2006 9:42 pm

Pa dobro je!Nije uopste ispad!Cujes li ga Rolling Eyes Shocked !Kako je malo confused !Jaoj affraid!OO No ! Ne to uopste nije ispad!Paliti se na nekoga kao sto je Britney Spears i na tako te sexy djevojke nije uopste isto kao i biti zaljubljen u nju!Eto sta cu,sudjeno mi je tako da mi se svidja Marina Pecovic.Ona je tako zgodna i sexipilna da ne mozete vjerovat!Ona mi se sviidja!Ona je po meni najljesa u moje odeljenje kao i u cijeli razred!

Vidite mi novi signature!Najaca pjesma posvijecena najacem klubu na cijeloj planeti:
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ht-arena.com/rappersunited
PanterA
iskusni forumas
PanterA

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimeSub Dec 09, 2006 12:03 am

....
Nazad na vrh Ići dole
DIm0
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
DIm0

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimeSub Dec 09, 2006 1:29 am

Rapperse Svjecki time

AAHAHAHAHAHAHAHAH isti si kao Zecki vukovi ahahhahahahahahahahahaha
Nazad na vrh Ići dole
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimePon Dec 11, 2006 4:50 pm

izbrisane su swe poruke sa uwredljivim sadrzajem!!
Nazad na vrh Ići dole
Gengster

Gengster

Broj poruka : 28
Godina : 30
Datum upisa : 05.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimePon Dec 11, 2006 8:13 pm

E brate nisam ti ja kriv sto ne umijes da prihvatis salu na svoj racun!Jebote kad god budes pisao nesto slicnu onome sto si napisao uvjek razmisljaj na cinjenice!Samo sam ti vratio zato nemoj molim te da se ponavlja! Cool
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ht-arena.com/rappersunited
Lukiano
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Lukiano

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimeUto Dec 12, 2006 10:03 pm

Gengster ::
E brate nisam ti ja kriv sto ne umijes da prihvatis salu na svoj racun!Jebote kad god budes pisao nesto slicnu onome sto si napisao uvjek razmisljaj na cinjenice!Samo sam ti vratio zato nemoj molim te da se ponavlja! Cool
kazes li to meni da se ne ponavlja
zar nisi mogao da kazes luka glavudza ili nesto a ne porodicu da mi wrijedjas
Nazad na vrh Ići dole
VII1
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitimePet Dec 22, 2006 4:21 pm

Ne vredjaj mu muda
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zaljubljen/Napaljen....   Zaljubljen/Napaljen.... Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zaljubljen/Napaljen....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
4um najjaceg odjeljenja!!! :: Zabava :: Ljubav-
Skoči na: