| Zaljubljen/Napaljen.... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
PanterA iskusni forumas
Broj poruka : 75 Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Zaljubljen/Napaljen.... Čet Dec 07, 2006 11:24 pm | |
| | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
Broj poruka : 87 Godina : 31 Localisation : Podgorica-Montenegro Datum upisa : 04.12.2006
| |
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
Broj poruka : 88 Godina : 31 Localisation : Podgorica Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Pet Dec 08, 2006 3:02 pm | |
| - PanterA ::
- LJudi mozda je owo poslednji topic koji cu kada napisati na owom forumu....
Nema weze... Sad bih htjela da se oswrnem na jednu izjawu naseg dragog Micxete,koji je,owo wam kazem bez zajebancije,wrlo pametan ali ne znam sxta mu je bilo kad je izjavio:'Isto ti je kad si zaljubljen i napaljen na nekoga.To ti je potpuno isto. Ewo sxta ja mislim...Napaljen si na nekog kad bi se samo....Znate...ONO...TO...Sxwatate???E.A zaljubljen si u nekoga kad...Pa kad bi wolio da provuces prste kroz njegowu kosu,da dotaknes njegow dlan,i takwe pateticne stwari...Ugl nije isto sto i NAPALJEN.Sigurno was ima koji se ne slazete,pa da cujemo wase misljenje... apsolutno se slazem mislim napalim se ja i na pamelu i britni ali nisam zaljubljen u njih :-) micheta dobro si to rekao kad cus njegovu izvalu e ja se palim na gore pomenute glumice/pjevacice a zaljubljen sam iskreno u marinu pecovic | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
Broj poruka : 87 Godina : 31 Localisation : Podgorica-Montenegro Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Pet Dec 08, 2006 3:04 pm | |
| Ali ja iskreno nebih da mijesam Mariju P. posto je ona Dimova djevojka | |
|
| |
PanterA iskusni forumas
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Pet Dec 08, 2006 6:03 pm | |
| | |
|
| |
Gengster
Broj poruka : 28 Godina : 30 Localisation : Podgorica,Montenegro Datum upisa : 05.12.2006
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Pet Dec 08, 2006 9:42 pm | |
| Pa dobro je!Nije uopste ispad!Cujes li ga !Kako je malo !Jaoj !OO ! Ne to uopste nije ispad!Paliti se na nekoga kao sto je Britney Spears i na tako te sexy djevojke nije uopste isto kao i biti zaljubljen u nju!Eto sta cu,sudjeno mi je tako da mi se svidja Marina Pecovic.Ona je tako zgodna i sexipilna da ne mozete vjerovat!Ona mi se sviidja!Ona je po meni najljesa u moje odeljenje kao i u cijeli razred! Vidite mi novi signature!Najaca pjesma posvijecena najacem klubu na cijeloj planeti: | |
|
| |
PanterA iskusni forumas
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Sub Dec 09, 2006 12:03 am | |
| | |
|
| |
DIm0 ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Sub Dec 09, 2006 1:29 am | |
| Rapperse Svjecki time
AAHAHAHAHAHAHAHAH isti si kao Zecki vukovi ahahhahahahahahahahahaha | |
|
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Pon Dec 11, 2006 4:50 pm | |
| izbrisane su swe poruke sa uwredljivim sadrzajem!! | |
|
| |
Gengster
Broj poruka : 28 Godina : 30 Localisation : Podgorica,Montenegro Datum upisa : 05.12.2006
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Pon Dec 11, 2006 8:13 pm | |
| E brate nisam ti ja kriv sto ne umijes da prihvatis salu na svoj racun!Jebote kad god budes pisao nesto slicnu onome sto si napisao uvjek razmisljaj na cinjenice!Samo sam ti vratio zato nemoj molim te da se ponavlja! | |
|
| |
Lukiano ADMINISTRATOR
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Uto Dec 12, 2006 10:03 pm | |
| - Gengster ::
- E brate nisam ti ja kriv sto ne umijes da prihvatis salu na svoj racun!Jebote kad god budes pisao nesto slicnu onome sto si napisao uvjek razmisljaj na cinjenice!Samo sam ti vratio zato nemoj molim te da se ponavlja!
kazes li to meni da se ne ponavlja zar nisi mogao da kazes luka glavudza ili nesto a ne porodicu da mi wrijedjas | |
|
| |
VII1 Gost
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... Pet Dec 22, 2006 4:21 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zaljubljen/Napaljen.... | |
| |
|
| |